Nyheter September- Oktober 2007

13/10 Några nya bilder på Jindra. Nu närmar det sig valpning, det är nu så "fullt" i magen att maten knappt får plats!!7/10-07 Några nya bilder på vår lilla tjocka Jindra! 54 dygn på väg mot valpningen! Nu kan vi se små fosterrörelser i Jindras mage när hon ligger ner! (Undrar hur många valpar det är där inne?? Hur ser dom ut??)

 

25/9 2007 Bara tre veckor kvar tills vi får se vilka som är i Jindras mage!! Jindra blir nu bredare och bredare så det är svårt att se på korten, men måttbandet visar en stadig ökning av midjemåttet! Juvren har börjat växa till. Favorit liggställningen blir mer och mer på rygg med benen i vädret. Sittställningen. . . ja som en bredbent groda ungefär!! :-)

22/9 Vi tog en riktigt lång promenad till Jindras älsklings åker där hon brukar raca som en galning och man förstår hur dessa fantastiska hundar gör för att trötta ut ett lejon. Men i dag var Jindra absolut inte på humör att springa ett enda dugg. "Jag går i mattes fotspår i det höga gräset, man skall inte trötta ut sig i onödan"!!


18/9 Jindra är dräktig! Nu är det ingen tvivel längre, hon har ökat 7cm runt magen, varav 4cm det senaste dygnet!! Å spenarna bara växer och växer dom med!

 

14/9 Jindra och jag tog en långpromenad runt sjön, vädret var perfekt, ngt svalt men soligt!! Nu när Jindra åter börjat äta hade hon lite mera ork och lust att promenera så vi kunde ta en längre tur. Jindra passade dessutom på att bada fötterna för kanske sista gången i år!

6/9-07 Vi tog en skogspromenad med Gurli & Hizani. Jindra var lite piggare i dag men inte den aktiva tik vi är vana vid att se. Hoppas det betyder att hon är dräktig, inte skendräktig. Vi får vänta ännu några veckor innan det syns på henne att det är valpar i magen :-)


Vår bergsget, Jindra!


Jindra och hennes "body guard" (!) Hizani!

3/9 I dag träffade vi Malena och Risto! Jag tror att det är närmare 5 veckor sedan syskonen träffades, de pep å tjöt och var jätte glada att träffas! Vi tog en kvälls promenad i skogen, åskan mullrade runt om oss men ingen brydde sig; Malena och jag hade så mycket att prata om och hundarna läste senaste nytt i skogen! :-) Sen passade vi på att ha lite sitt-övning och platsliggning med fotografering!

1/9 Vi börjar september månad med en långpromenad i blåbärsskogen! Det är inte så mycket blåbär kvar och lingonen är inte riktigt mogna, så vi plockade lite av vart. Lite sylt kan det säkert bli! Men framförallt var det en härlig dag i skogen.


Även Jindra plockar blåbär, men inte i påsen, utan direkt i magen!

Tidigare nyhetssidor

Juli - Augusti 2007 >>
Maj - Juni 2007 >>
Mars - April 2007 >>
Januari - Februari 2007 >>
Juli - December 2006 >>
Januari - Juni 2006 >>