Nyheter Nov - Dec 2005

29/12-05 Två nya bilder i fotoalbummet, på Jindra och hennes julklappar!

11/12-05 Utställning på Mässan i Älvsjö, "Stora Stockholm" 89 st anmälda Rhodesian Ridgeback. Domaren gillade verkligen syskonen J! I unghundsklassen hanar blev Risto 1a med Ck, Jabailey och tikarna tikar Jamila 2a med Ck och vår Jindra 1a med Ck!

10/12 J-kulls träff i Brottby hos Risto, Malena och Lasse. Fyra av de sex syskonen med flock letade sig ut till Brottby! Vi promenerade och hundarna lekte i fårhagarna. Sen bjöds vi människor på värmande och mycket god gulashsoppa medans hundarna tog igen sig efter allt bus! Tack Lasse & Malena för en trevlig och god, dag!

9/12-05 Äntligen tittade solen fram lite mellan molnen, då passade vi på att ta en riktigt lång (4 tim) och härlig långpromenad! Jindra fick syn på ett fält som gjort för race, och det är klart att hon racade! Sen fortsatte vi in i skogen där blev det ännu mera spring, fast över stock och sten och en härlig fika paus högst uppe på berget!

3/12-05 SRRS Sthlms Ridgebackträff. Vi var sex ekipage som slöt upp i ett vintrigt Åkersberga! På festplatsen i Skärgårdsstad tränade vi inkallning, "sök matte" och hundmöten. Det kändes skönt att träna sånt som är "svårt" på dagliga promenaderna när flera hade hundar i samma ålder och av samma ras! Sen fortsatte vi med en skogspromenad och därefter fika å hundprat i hamnen! Tyvärr hade ingen kamera med sig.....

20/11-05 Nu är Jindras och Ristos S VCH reistrerat hos SKK!